Autor
Carme Becerra

El ‘ciutadà’ Novell puja al metro: vídeo del programa complet

TV3 ha dedicat un capítol de la sèrie documental 'Ciutadà Novell' a conèixer per dins la xarxa de metro.

Aquest dimecres s’ha emès a TV3 el segon episodi de la sèrie Ciutadà Novell, un documental narrat en primera persona pel periodista i actor Queco Novell. Si el primer va estar dedicat a l'Hospital Vall d'Hebron, aquest segon mostra, al llarg de 40 minuts, aspectes desconeguts del metro de la mà de diferents persones que hi treballen.

El periodista i actor, molt conegut per les seves paròdies de polítics al programa Polònia, va comprovar com funciona el Centre de Control de Metro de la Sagrera, va ser la veu del transport suburbà per una estona i es va posar al comandament d’un comboi de la línia 4, entre d’altres experiències al transport que opera TMB.

Aquest ha estat el segon dels deu capítols d’una sèrie, emmarcada dins del gènere documental d’autor, que recorre serveis públics, llocs emblemàtics i entitats representatives de Barcelona. La producció està a càrrec de Minoria Absoluta. El programa es va emetre primer a Betevé, i el rodatge als diferents espais del metro va tenir lloc entre finals del 2017 i principis del 2018.

Us deixem el vídeo complet de Ciutadà Novell al metro de Barcelona

Darrera modificació
dilluns, juliol 13, 2020 - 11:06
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/ciutada-novell-puja-metro-video-programa-complet