Autor
Redacció

El '30 minuts' de TV3 planteja els dilemes de la mobilitat urbana després de la pandèmia

L'experiència dels dies de poc trànsit del confinament donarà pas a un nou repartiment de l'espai públic, a favor del transport públic i la mobilitat activa? O bé prevaldran les reticències respecte als viatges col·lectius en favor dels vehicles privats, encara que el medi ambient i la salut de la ciutadania en surtin perjudicats? L'electrificació és una solució vàlida per a tots els tipus de desplaçaments i vehicles?

30 minuts, el programa setmanal de reportatges llargs de TV3, planteja aquestes qüestions a través de converses amb experts, activistes, empresaris i responsables institucionals —entre els quals Rosa Alarcón, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB—. En surt una panoràmica del que està en joc ara mateix en el debat de la mobilitat i els efectes que les decisions col·lectives i individuals poden tenir en la qualitat de l'aire, la congestió i l'economia.

Un detall: l'equip del programa va fer servir un turisme 100% elèctric en els desplaçaments per als diferents rodatges.

Darrera modificació
dimarts, juny 30, 2020 - 08:02

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/30-minuts-de-tv3-planteja-dilemes-de-mobilitat-urbana-despres-de-pandemia