Autor
Carme Becerra

Les escales de quatre estacions de metro s'acoloreixen per celebrar l'Orgull LGTBI 2020

Els vinils amb els colors de la bandera de l'arc de sant Martí decoren els accessos d'Espanya, Diagonal, Universitat i Drassanes, en una commemoració sense actes massius a causa del coronavirus.

Diferents entitats i col·lectius han organitzat activitats coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Orgull i l’Alliberament LGTBI, que té lloc el 28 de juny. Enguany el principal repte ha estat adaptar els diferents actes a les mesures de distanciament  necessàries per prevenir la covid-19. No hi haurà esdeveniments multitudinaris, però sí un programa divers d'activitats de petit format o que es podran seguir online.

TMB ha volgut col·laborar, al costat de l'Ajuntament de Barcelona, per fer present l'Orgull LGTBI 2020 als carrers. En concret, es vinilen amb els colors de la bandera LGTBI les escales de quatre estacions de metro: Espanya (dos accessos), Drassanes (sortides Rambla i Santa Mònica), Universitat (centre de la plaça i Sant Antoni) i Diagonal (dos accessos).

Els colors de l’Orgull es mantindran entre el 25 de juny i el 5 de juliol. A més de la decoració dels accessos, TMB col·laborarà en la difusió de l’edició 2020 de l'Orgull LGTBI a Barcelona a través de MouTV i de la resta de canals corporatius.

Podeu consultar tota la programació al web de l'Ajuntament de Barcelona.

Imatge
Escala de l'estació Universitat amb els colors LGTBI / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Escala de l'estació Universitat amb els colors LGTBI / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dijous, juny 25, 2020 - 20:52
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/escales-de-quatre-estacions-de-metro-sacoloreixen-celebrar-lorgull-lgtbi-2020