18.06.2020
Autor
Premsa TMB

La nit de Sant Joan, el metro funcionarà fins a les 2 de la matinada

Subtítol

La xarxa prolongarà el servei dues hores més enllà de la mitjanit per facilitar la tornada a casa.

Enguany, arran de la situació causada per la Covid-19 i seguint les indicacions de les autoritats de celebrar una nit de Sant Joan no massiva, familiar i en grups reduïts, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà excepcionalment l’horari del servei de metro fins a les 2 de la matinada, la nit del 23 de juny, per facilitar els desplaçaments de la ciutadania i la tornada a casa.

Així, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dimarts, 23 de juny, fins a les 2 de la matinada del dimecres 24. El dia de Sant Joan, festiu, el metro iniciarà el servei a les 5 del matí i finalitzarà a la mitjanit.

En cas de gran afluència de passatge, TMB adoptarà, si és necessari, accions de regulació (tancament intermitent d’accessos, realització dels enllaços per l’exterior, etc.) per evitar situacions de risc en vestíbuls i andanes. En aquest cas, caldrà seguir en tot moment les indicacions que donin el servei de megafonia, els dispositius lluminosos i el personal de metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública.

Recordem que arran de l’emergència sanitària per la Covid-19, des del 14 de març el metro funciona cada dia de 5 a 12 de la nit.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/nit-de-sant-joan-metro-funcionara-fins-2-de-matinada