Autor
Redacció

La història d’una adolescent britànica que consciencia sobre el perill de creuar les vies

En menys de tres minuts, Tegan Stapleton llança un missatge colpidor sobre les conseqüències de travessar les vies ferroviàries. Explica la seva experiència, que començava fa dos anys, quan va creuar la via a l'estació de Bournemouth, a Anglaterra, per trobar-se amb una amiga que era a l'altra andana. La sort i la ràpida actuació de dos empleats del ferrocarril la van salvar, però va patir importants ferides.

La peça Tegan's Story, de The Edge Picture Company, ha guanyat  un premi d'or al Festival de Cinema i TV de Nova York. Forma part d'un projecte dels ferrocarrils britànics (Network Rail) per sensibilitzar els joves sobre les actituds que posen la seva vida en perill.

La Tegan explica com de difícil ha estat superar aquest episodi traumàtic (va rebre una descàrrega elèctrica i el seu cor es va aturar durant set minuts) i vol ajudar perquè ningú més es trobi en una situació similar.

El web You vs. Train recorda els riscos que pot comportar una actitud imprudent davant una via de tren, i ofereix recursos als centres educatius per ajudar a estendre aquest missatge. És tot en anglès, però la lliçó val arreu.

Darrera modificació
dilluns, juny 15, 2020 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/historia-duna-adolescent-britanica-que-consciencia-sobre-perill-de-creuar-vies