Autor
Redacció

Rosa Alarcón: "Treballem per impulsar un gran acord que permeti desescalar l’hora punta"

En una entrevista publicada a La Vanguardia, la presidenta de TMB, i regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, parla de les mesures que s’han pres per ordenar l’espai públic durant la emergència sanitària. Alarcón també explica algunes de les claus de futur de la mobilitat en el camí cap a la nova normalitat.

La presidenta de TMB apunta que ja hi ha converses amb patronals, sindicats i administracions per desescalar l’hora punta i evitar aglomeracions al transport públic. Les tres potes per aconseguir aquesta fita serien “potenciar el teletreball ara que ho hem après a la força, donar flexibilitat horària en l’entrada als llocs de feina i disposar de plans de desplaçament d’empreses”, segons la regidora.

L’entrevista, dels periodistes David Guerrero i Enric Sierra, també assenyala alguna de les mesures que millor estan funcionant, com els carrils de bus segregats, i recorda la importància del transport públic en termes econòmics i de sostenibilitat.

Darrera modificació
dilluns, juny 8, 2020 - 19:10
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/rosa-alarcon-treballem-impulsar-gran-acord-que-permeti-desescalar-lhora-punta