Autor
Carme Becerra

Una llista de YouTube agrupa les indicacions per viatjar segurs als transports públics

L'etiqueta Covid-19, del canal de YouTube de TMB, reuneix vídeos amb consells de prevenció i amb iniciatives preses per l'empresa durant la pandèmia.

TMB està utilitzant tots els canals de comunicació al seu abast per contribuir a frenar l'extensió del coronavirus. En el cas del canal corporatiu de YouTube, ha agrupat tots els vídeos relacionats amb l'emergència de salut en una llista de reproducció.

La llista Covid-19 compta amb peces que inclouen els consells del personatge que vetlla pel bon comportament al metro i als autobusos, la Karma, els missatges enviats a la plantilla i als usuaris per la direcció de TMB o les iniciatives solidàries impulsades per la companyia.

Els primers vídeos que van entrar a la llista (a mitjans del mes de març) corresponen al reforçament de la neteja i la desinfecció de trens i autobusos. S'hi han anant sumant missatges i informació sobre les mesures en marxa, enviats pel conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, i per la presidenta de la companyia, Rosa Alarcón.

Consells i iniciatives solidàries

La llista Covid-19 també ha incorporat les campanyes corporatives de TMB, que pretenien sensibilitzar la població sobre les condicions d'ús del transport públic en les diferents fases de la pandèmia. Els vídeos recorden l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, o la possibilitat de consultar l'ocupació mitjana prevista a les diverses línies i estacions de les xarxes de bus i metro.

Les iniciatives solidàries estan representades pels trasllats de pacients (des dels hospitals fins a espais de confinament) que han fet conductors voluntaris de la companyia; l'acció d'homenatge a la gent gran que van organitzar TMB i el Gremi de Floristes és una altra de les peces que es poden visualitzar.

Aquest enllaç dona accés a la llista completa, que s'actualitza regularment amb nous vídeos.

Darrera modificació
dijous, juny 11, 2020 - 15:18
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/llista-de-youtube-agrupa-indicacions-viatjar-segurs-transports-publics