Autor
Marta Espinosa

Homenatge als professionals que han lluitat en primera línia contra la Covid-19

En un acte de reconeixement, l’ONCE ha presentat i entregat la col·lecció de cupons #LaI·lusióPotAmbTot, en agraïment als herois dels serveis essencials que aquests dies de pandèmia ens han cuidat. 

La seu de l'ONCE Catalunya va ser testimoni ahir, 15 de juny, d'un sentit acte d'homenatge i reconeixement a tots els professionals de l'àmbit sanitari i dels serveis essencials que han estat a primera línia durant la crisi de la Covid-19. L'ONCE ha presentat la sèrie de cupons #LaI·lusióPotAmbTot formada per 46,5 milions de bitllets, amb sortejos del 15 al 21 de juny, amb els quals l'organització reconeix l'esforç de la societat contra la pandèmia.  

En aquest sentit, a mode simbòlic, l'ONCE ha fet entrega d'un cupó (l'ambaixador de la tasca de la institució) molt especial, el cupó #LaI·lusióPotAmbTot, que s'ha fet arribar a les mans de cinc representants de cada grup professional, als quals agraeixen l'esforç i la gran dedicació en aquesta època especialment dura. Els professionals escollits han estat una metgessa i un infermer de l'Hospital de Sant Pau, una farmacèutica, una conductora d'autobús, dos agents de la Guàrdia Urbana i un voluntari de la Creu Roja.

Gràcies per estar oberts

Sota el lema Gràcies per estar oberts, la conductora d'autobús de TMB María José Huerta, de la cotxera de Triangle de TMB, ha estat l'escollida per representar el col·lectiu del personal de transport, servei essencial que no ha deixat de funcionar ni un sol dia des que es va declarar l'estat d'alarma per la crisi de la Covid-19, a mitjans de març. Al transport, un sector clau en aquesta pandèmia, se li dona les gràcies per no parar amb el cupó del dijous dia 18. S'inclouen en aquest sector des dels professionals del camp i la ramaderia amb la seva maquinària agrícola, fins al tren, passant pel sector d'autobusos, metro i taxis, sense oblidar els transportistes que, amb els seus camions, han fet que no faltés cap producte. 

 

Imatge
María José Huerta, conductora de bus de TMB, amb el cupó solidari en representació del tot el sector del transport / Foto: ONCE


María José Huerta, conductora de bus, amb el cupó, representant el sector del transport / Foto: ONCE

L'acte de reconeixement s'ha celebrat el mateix dia que 2.500 venedors de l'ONCE tornen a la venda a tot Catalunya, tres mesos després, la primera vegada que no han estat al carrer des de la fundació de l'entitat fa 82 anys. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:22
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/homenatge-professionals-que-han-lluitat-primera-linia-contra-covid-19