Autor
Redacció

Gerardo Lertxundi: "El transport públic continuarà associat a salut després de la crisi"

En una entrevista que publica avui La Vanguardia, el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, detalla la situació del transport públic arran de la crisi sanitària i les perspectives de tornada a la normalitat. "Ara tenim una ferida recent i tots som molt sensibles davant això, tant en el transport públic com en qualsevol altre lloc tancat, però s'acabarà recuperant la sensació que és una cosa sanitàriament segura i bona per a la salut de tothom", apunta.

Tot i els esforços en desinfecció i mesures d'higiene, el procés de tornada als hàbits anteriors de mobilitat durarà un temps, i també la recuperació de la demanda fins als nivells de màxims que hi havia el 2019: "Estimem que es pot arribar a un 70% al llarg de l'any i serà un punt de certa estabilització. Després tornarà a créixer a mesura que la societat guanyi confiança. Per arribar a el 100% passaran uns dos anys.

El mateix diari ha publicat en paral·lel un article sobre les implicacions econòmiques de la crisi en el sistema integrat de transport que pivota al voltant de l'Autoritat del Transport Metropolità. 

Darrera modificació
dijous, maig 28, 2020 - 07:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/gerardo-lertxundi-transport-public-continuara-associat-salut-despres-de-crisi