Autor
Redacció

T-4, confinament i molta creativitat: l'afició de Pere Aragay

Aquest veí de Barcelona ha aprofitat els dies de confinament per treure partit de les targetes T-4 que ha gastat i guardat els darrers 20 anys.

Amb 88 anys, Pere Aragay continua sent una persona molt activa. Aquests darrers mesos ha vist com el confinament acabava amb les rutines prèvies a la pandèmia. En el cas d’aquest veí del barri del Guinardó de Barcelona, incloïen un viatge en bus tres dies per setmana amb la seva dona, Carme, per banyar-se a la platja o fer exercici en alguna de les instal·lacions de la zona.

Com ens ha explicat la seva filla Marta, sis viatges setmanals al llarg de 20 anys són moltes targetes T-4, que el Pere va guardar per si algun dia els podia donar utilitat. El confinament ha esperonat la seva creativitat i, amb les T-4, ha creat molins, piràmides... Tot allò que ha pogut idear fins que se li han esgotat els títols de transport que tenia emmagatzemats.

Amb l’actual retorn progressiu a la normalitat, esperem que el Pere reprengui les rutines i reuneixi nou material per tornar a sorprendre’ns amb el seu enginy i bon ànim.

Imatge
Creacions de Pere Aragay amb targetes T-4 / Foto: Marta Aragay

Darrera modificació
dimecres, maig 27, 2020 - 08:15
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/t-4-confinament-molta-creativitat-laficio-de-pere-aragay