Autor
Carme Becerra

TMB llança un repte d'innovació a estudiants a través del web Hub Talent de l'AMB

Prop d'un centenar d'alumnes de Formació Professional proposen solucions per augmentar el respecte dels seients reservats al metro i els autobusos.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha reunit en un espai digital, el Hub Talent, l'ecosistema innovador de Barcelona i el seu entorn. Aquest punt de trobada permet a empreses, emprenedors i ciutadania proposar i treballar conjuntament en la resolució de problemes i en l'aplicació d'idees innovadores.

Entre les nou empreses (de sectors tan diferents com el comerç, la indústria o els serveis) que han afegit al Hub Talent els seus desafiaments hi ha TMB. En el nostre cas, busquem fórmules per incrementar el respecte dels viatgers als seients reservats de la xarxa de metro i autobusos.

Trenta propostes d'alumnes de Formació Professional

Aquest repte té el seu origen al MetròpolisFPLab, que, com el web Hub Talent, ha estat impulsat per l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB. Prop d'un centenar d'alumnes procedents de trenta centres d'FP s'han interessat per aportar solucions a la petició de TMB.

Entre les propostes rebudes, hi ha tant solucions enfocades al màrqueting, com d'altres centrades en desenvolupaments tecnològics. D'aquí a uns dies se seleccionaran quatre equips que presentaran els seus prototips. Els membres del grup guanyador podran acabar de definir els seus projectes en una estada de pràctiques a TMB.

Des de l'àrea d’Innovació de TMB asseguren que la intenció és poder acabar portant a l'entorn real una solució desenvolupada a partir de la idea guanyadora. La bona acollida del repte fa que ja pensin a donar continuïtat a la iniciativa.

En aquesta nota de premsa de l'AMB, podeu conèixer en profunditat la filosofia del Hub Talent.

Darrera modificació
dimecres, maig 27, 2020 - 16:58
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/tmb-llanca-repte-dinnovacio-estudiants-traves-web-hub-talent-de-lamb