Autor
Redacció

Els voluntaris han distribuït més de 145.000 mascaretes als transports públics de Barcelona

En quatre dies s’ha exhaurit el contingent de proteccions de boca i nas, que han esdevingut obligatòries per viatjar al metro i a l’autobús.

Des de dilluns, quan es van convertir en obligatòries, les mascaretes han estat disponibles per als usuaris durant quatre dies en els principals nodes de transport públic de Barcelona i l’àrea metropolitana gràcies als voluntaris dels ajuntaments i de la Creu Roja. A la ciutat de Barcelona, fins que avui s’han exhaurit, s’han repartit un total de 145.969 mascaretes, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

La distribució del material, procedent del ministeri de Transports, s’ha fet en les franges de matí, entre les 6:30 i les 10:00 hores, i de tarda, entre les 16:30 i les 19:00 hores, en 26 estacions de metro i punts d’enllaç amb la xarxa ferroviària de la ciutat. S’han prioritzat intercanviadors i aquelles estacions que es troben en els barris amb més incidència de Covid-19.

Darrera modificació
divendres, maig 8, 2020 - 12:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/voluntaris-han-distribuit-mes-de-145000-mascaretes-transports-publics-de-barcelona