Autor
Redacció

#TMBrecomana la campanya 'Per una abraçada' per a la recerca contra la Covid-19

Les abraçades són un dels gestos que més trobem a faltar arran del confinament. Aquest és el símbol que ha escollit l'Hospital Clínic per convidar tothom a donar suport a la recerca contra la Covid-19. Ho fan a través de la campanya #PerUnaAbraçada.

El Clínic-IDIBAPS vol aprofitar la seva expertesa, en investigació i en tractament de malalts de coronavirus, per impulsar diferents línies de recerca: per buscar una vacuna i tractaments que disminueixin els contagis, per desenvolupar tests, per curar els infectats, per analitzar possibles seqüeles, etcètera.

Nombroses cares conegudes del món de l'esport, el teatre, la cuina i la música participen a la campanya, recordant-nos que aviat tornaran les mostres d'afecte que ara no són possibles. Hi ha diverses formes de col·laborar-hi: fer-nos una foto autoabraçant-nos i pujar-la a les xarxes amb l'etiqueta #PerUnaAbraçada per donar a conèixer la proposta, amb un donatiu o a través d'altres iniciatives que també s'afegeixen a la lluita del Clínic-IDIBAPS.

Tota la informació i les vies de participació, en aquest enllaç.

TMB hi col·labora fent difusió d'aquesta iniciativa.

Darrera modificació
dimecres, maig 20, 2020 - 10:02
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-campanya-abracada-recerca-contra-covid-19