Autor
Carme Becerra

El web corporatiu estrena una secció monogràfica sobre la Covid-19

El nou espai s'ha dissenyat perquè sigui més fàcil consultar les novetats i resoldre dubtes sobre l'emergència sanitària i les xarxes de transport de TMB.

El lloc web corporatiu de TMB estrena un apartat on els usuaris del transport públic poden trobar tota aquella informació pràctica, i actualitzada, sobre l'afectació a les xarxes de bus i metro de la situació provocada pel coronavirus.

Els temes inclouen les campanyes de l'empresa sobre la Covid-19, que durant l'estat d'alarma recorden que s'han de fer només els desplaçaments inevitables; les recomanacions per viatjar de forma segura; les mesures que s'han pres per prevenir l’extensió de la malaltia; els canals d'atenció al client durant aquest període; l'agraïment als professionals i voluntaris de TMB pel seu esforç enfront de la crisi; els recursos de la Karma per alleugerir el confinament; les preguntes freqüents i un accés directe a les informacions sobre la Covid-19 publicades al TMB Notícies, així com d'altres enllaços d'interès.

La intenció d'aquest nou espai és facilitar que els clients trobin, de forma ràpida i senzilla, allò que necessitin saber abans de fer servir el transport públic mentre duri l'emergència sanitària.

Darrera modificació
dilluns, abril 27, 2020 - 08:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/web-corporatiu-estrena-seccio-monografica-sobre-covid-19