Autor
Clara Sánchez

Gairebé 50.000 viatgers han fet servir el bus a demanda de Torre Baró el primer any

El projecte El Meu Bus ha millorat la mobilitat de les persones dins el barri de Torre Baró i l'accés a la resta de transport públic.

El passat mes de gener la prova pilot del bus a demanda de Nou Barris va complir el seu primer any amb 49.352 passatgers transportats. L'objectiu d'aquest projecte segueix sent facilitar la mobilitat de les persones que viuen a Torre Baró i millorar la connexió entre la part alta i la part baixa del barri, on es troben la majoria de serveis i la resta de transports públics, així com amb el barri de Ciutat Meridiana.

Com vam informar en l'inici d'aquest projecte, el primer bus a demanda de la ciutat de Barcelona va començar el 21 de gener del 2019 fruit de la col·laboració entre TMB i l'Ajuntament, a través del Pla de Barris de la Zona Nord. Durant aquest darrer any, un minibús de TMB adaptat a persones amb mobilitat reduïda s'ha encarregat de transportar les persones del barri a través del servei anomenat El Meu Bus, el qual es pot sol·licitar a través d'una aplicació mòbil o bé a través d'un telèfon gratuït.

Són més de 30.000 serveis els que ha fet el nou autobús el primer any de la prova pilot. Al llarg d'aquest temps el projecte ha anat creixent i evolucionant de manera que, de mitjana, el nombre de passatgers arriba als 190 en dies feiners, quan fa sis mesos era de 150. Així doncs, si El Meu Bus de Torre Baró segueix tenint una bona acollida, s'estudiarà la implantació d'aquest servei en altres punts de la ciutat que també experimenten dificultats d'accés al transport públic.

Darrera modificació
dijous, abril 2, 2020 - 08:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/gairebe-50000-viatgers-han-fet-servir-bus-demanda-de-torre-baro-primer-any