Autor
Marta Espinosa

Fins on calgui: el compromís de TMB que dona continuïtat a la consigna #NoEtMoguis

La companyia ha estrenat avui un missatge als canals corporatius per transmetre la idea que estem tots junts en la lluita contra l'epidèmia de Covid-19 i ressaltar l’esforç de tot el personal de TMB per guanyar-la.

"Junts arribarem fins on calgui per recuperar la normalitat al més aviat possible". Aquest és el missatge complementari de la campanya de TMB en el marc de la situació d'emergència sanitària generada pel contagi de la Covid-19, amb l'objectiu de reforçar el sentiment global que estem junts en la lluita i a més, posar en valor el compromís i l’esforç de tot el personal de TMB perquè això sigui possible. Aquesta campanya se suma a les ja iniciades #NoEtMoguis amb el personatge Karma com a protagonista i la d'agraïment a la plantilla #SouLaForçaQueEnsMou. 

El transport públic és un servei essencial i la mobilitat indispensable a la ciutat i àrea metropolitana està garantida gràcies als treballadors i treballadores de TMB que fan que les xarxes de metro i bus es posin en marxa cada dia, amb una oferta i una ocupació limitades, per assegurar els desplaçaments segurs d’aquells qui ho necessitin. Això sí, tu que pots, evita els desplaçaments, #NoEtMoguis #JoEmQuedoaCasa. 

La campanya es pot veure als perfils de TMB a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube), al web corporatiu, a les pantalles del MouTV i als opis digitals de les estacions de metro.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/fins-calgui-compromis-de-tmb-que-dona-continuitat-consigna-noetmoguis