Autor
Clara Sánchez

Així és la línia de metro més 'confinada' de totes: quina és la teva estació preferida?

En aquests dies de confinament la imaginació vola més que mai. Iniciatives, reptes i cadenes de missatges són algunes de les coses que ens ajuden a fer que el temps a casa passi més de pressa i que tot plegat sigui més divertit.

Alguns aprofiten per recordar-nos el compromís que tenim tots amb la lluita contra el coronavirus d'una manera original, com en el cas d'aquesta imatge que ha compartit el Centre Cívic de Trinitat Vella, de Barcelona. Les parades de metro de la imatge mostren els únics espais que hem de visitar ara, que són les zones domèstiques com la cuina, el sofà, el menjador o la finestra, i recorden que hem de quedar-nos a casa amb les etiquetes de #joemquedoacasa.

No sols hi ha hagut seguiment a aquesta iniciativa del Centre Cívic de Trinitat Vella a Twitter, també ha  corregut molt per Whatsapp. A més, a Instagram, els propietaris del compte interactuen amb els seguidors i s'interessen per saber quina és l'estació que visiten més dins d'aquesta línia tan poc convencional de metro. I tu, on passes més estona a casa teva?

Darrera modificació
dijous, abril 9, 2020 - 11:51
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/aixi-es-linia-de-metro-mes-confinada-de-totes-quina-es-teva-estacio-preferida