Autor
Víctor Hidalgo

El conseller delegat de TMB agraeix l'esforç i el compromís dels empleats amb la mobilitat

Gerardo Lertxundi ha volgut fer arribar als 8.000 treballadors de les plantilles de metro i bus un vídeo d'agraïment pel gran esforç que estan realitzant al garantir els desplaçaments inajornables de la ciutat i per la seva contribució exemplar per superar aquesta situació d'emergència sanitària.

Missatge del conseller delegat, Gerardo Lertxundi, a tot el personal de TMB

Aquests dies d'excepcionalitat, els treballadors i treballadores de TMB estan fent un gran esforç personal i laboral per garantir la mobilitat indispensable a les xarxes de metro i d'autobusos. Malgrat que la demanda de viatges ha disminuït, fruit de la crida de les autoritats sanitàries a quedar-se a casa, són moltes les persones que s'han de desplaçar diàriament als seus llocs de feina, per cobrir els serveis sanitaris o d'abastiment, a tenir cura d'un familiar de risc o a comprar aliments de primera necessitat. Com d'altres col·lectius de serveis essencials que no poden aturar-se, la plantilla al complet de metro i bus, en especial els conductors, conductores i motoristes, contribueixen amb la seva feina a fer que la mobilitat inajornable de la ciutat no s'aturi. 

Per aquest motiu, el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, ha fet arribar a través d'un vídeo, publicat a la intranet, al canal de YouTube i a les xarxes socials corporatives, l'agraïment de la presidenta i de la direcció de la companyia pel gran esforç que està fent tot el personal de diferents àrees i àmbits per garantir els desplaçaments a les persones que ho necessiten. 

Darrera modificació
dijous, juny 23, 2022 - 17:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/conseller-delegat-de-tmb-agraeix-lesforc-compromis-empleats-amb-mobilitat