Autor
Oriol Pàmies

Fotos: així es desinfecten cada dia els trens i les estacions de metro

Els efectius de neteja han redoblat els esforços perquè els espais d’ús públic estiguin en perfectes condicions higièniques cada matí.

Entre les mesures que TMB està aplicant per adaptar el funcionament del sistema de transport públic a l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, hi ha una intensificació de la neteja i higienització dels espais i els vehicles de les xarxes de metro i autobusos.

Així, pel que fa al metro, es desinfecten diàriament amb aigua, detergent i lleixiu o altres productes equivalents els espais d’ús col·lectiu i, especialment, tots els elements susceptibles de ser tocats amb les mans. De forma general, es tracta totes les superfícies d’ús públic o compartit (seients dels trens i les estacions, passamans, baranes) i tots els dispositius d’accionament, com ara manetes i tiradors de portes, polsadors, botoneres d’ascensors, validadores i màquines de venda.

La desinfecció s’aplica igualment a les dependències que fan servir els empleats, com ara les cabines de gestió de les estacions i els lavabos.

Imatge
Tasques de desinfecció i neteja dins un tren de metro / Foto: TMB

Desinfecció de la zona de treball de la cabina de cap d'estació / Foto: TMB

Darrera modificació
dijous, abril 9, 2020 - 11:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/fotos-aixi-es-desinfecten-cada-dia-trens-estacions-de-metro