Autor
Redacció

Les restriccions per obres a Pelai alteren el pas d'alguns busos per la plaça Catalunya

A partir de demà, 19 de maig, la línia 67 passarà a tenir l'origen i el final a Balmes - Gran Via, mentre que s'aplicaran desviaments sense canvis de parades a les línies V13, 24 i 59.

A causa de les obres d'allargament de les vies i les andanes de l'estació Plaça Catalunya que du a terme FGC, a partir de demà, 19 de maig, es produiran afectacions importants a la mobilitat del carrer Pelai i el seu entorn, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. Aquests treballs van quedar interromputs per l'estat d'alarma i ara es reprenen.

Els treballs, amb una previsió de tres mesos de durada, restringiran el pas de vehicles pel carrer Pelai, ja que només quedarà un carril operatiu per on circularan els autobusos, taxis, veïns i serveis d’emergències, a més dels repartidors de mercaderies en horari limitat. Per tant, les línies D50, H16, V13, 55 i 59 mantindran els seus itineraris en sentit plaça Catalunya.

El trànsit general del carrer Pelai es desviarà per Gran Via i rambla Catalunya, que s’habilitarà tota en sentit descendent en aquest tram. Per donar-hi continuïtat, el vial del costat Llobregat de la plaça de Catalunya canviarà de sentit i passarà a ser també de baixada. Com a conseqüència, les línies 59 i V13 faran la volta a la plaça pel costat Besòs per buscar la ronda Universitat, i la línia 24 deixarà de pujar per la rambla Catalunya i es desviarà per la plaça Universitat, en tots tres casos sense canvi de parades, mentre que la 67 s’escurçarà temporalment i tindrà un nou origen i final al carrer Balmes, per sota de la Gran Via.

Darrera modificació
dilluns, maig 18, 2020 - 13:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/restriccions-obres-pelai-alteren-pas-dalguns-busos-placa-catalunya