21.02.2020
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de metro a la L3 entre Zona Universitària i Sants Estació

Subtítol

Des de les 9.53 h els trens ja circulen per tota la línia verda

El servei de metro al tram Zona Universitària - Sants Estació de la línia 3 ha quedat restablert a les 9.53 hores, un cop resolta l’avaria a la catenària i retirat el tren que havia quedat bloquejat per aquesta causa a Les Corts.

Recordem que el servei a la línia 3 de metro s’ha pogut iniciar amb normalitat a les 5 del matí, però a les 5.30 hores s’ha hagut d’establir un primer parcial (la línia només funcionava de Sants Estació a Trinitat Nova) amb motiu de l’avaria esmentada. A les 5.54 h s’ha pogut afegir temporalment al servei el tram Zona Universitària - Maria Cristina. Per facilitar les feines de reparació de l’avaria, a les 7.48 h s’ha tornat a la situació inicial de circulació de trens només entre Sants Estació i Trinitat Nova.

Mentre el personal tècnic de Metro treballava en la resolució de la incidència, a les 6.35 h s’ha habilitat un servei especial d’autobús en el tram afectat. Els usuaris també han pogut fer servir els autobusos regulars de TMB, la connexió amb la L9 Sud de metro a Zona Universitària i el tramvia.

La incidència s’ha comunicat mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-metro-l3-entre-zona-universitaria-sants-estacio