21.02.2020
Autor
Premsa TMB

Una incidència tècnica interromp el servei a la L3 de metro entre Zona Universitària i Sants Estació

Subtítol

La línia verda funciona des de primera hora del matí de Sants Estació a Trinitat Nova

El servei de metro a la línia 3 ha resultat afectat a primera hora d’aquest matí per una incidència tècnica que impedeix la circulació de trens entre Zona Universitària i Sants Estació. Com a conseqüència d’una avaria a la catenària, un dels primers trens del servei ha quedat aturat a l’estació de Les Corts, cosa que impedeix la circulació en aquest tram.

S’ha pogut iniciar el servei amb normalitat a les 5 del matí, però a les 5.30 hores s’ha hagut d’establir un primer parcial (la línia només funcionava de Sants Estació a Trinitat Nova) i a les 5.54 h s’ha pogut afegir al servei el tram Zona Universitària - Maria Cristina. Per facilitar les feines de reparació de l’avaria a les 7.48 h s’ha tornat a la situació inicial. Per tant, ara mateix la línia 3 està funcionant de manera parcial entre Sants Estació i Trinitat Nova. No hi ha servei entre Zona Universitària i Sants Estació.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, a les 6.35 h s’ha habilitat un servei especial d’autobús entre les estacions afectades. Ara mateix està cobrint el tram Zona Universitària - Sants Estació, amb parada també a les estacions sense servei de metro de Palau Reial, Maria Cristina, Les Corts i Plaça del Centre. Els usuaris també poden fer servir els autobusos regulars de TMB, la connexió amb la L9 Sud de metro a Zona Universitària i el tramvia.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-tecnica-interromp-servei-l3-de-metro-entre-zona-universitaria-sants