Autor
Redacció

La lluita entre dos ratolins al metro de Londres guanya un premi de fotografia de vida animal

Quan pensem en fauna salvatge no acostumem a imaginar ratolins. No obstant això, la foto de dos rosegadors lluitant per un tros de menjar al metro de Londres ha guanyat el premi del públic del Wildlife Photographer of the Year.

Per aconseguir la imatge Station squabble (Baralla a l'estació), Sam Rowley va passar cinc nits recorrent les instal·lacions del tube a darrera hora de la nit, bona part del temps estirat a terra, amb l'esperança de captar una fotografia única. I ho va aconseguir. 

Rowley explica al seu web que es va especialitzar en fotografies de vida animal mentre estudiava biologia, i que ara treballa per a la cadena britànica BBC. En rebre un vídeo de dos ratolins al suburbà —enviat per un amic una nit de festa— va tenir la idea de retratar com és la vida d'aquests animals en un entorn dominat per l'ésser humà.

En aquesta edició del concurs, que organitza el Museu d'Història Natural de Londres, hi han participat més de 48.000 imatges. Si teniu previst passar per la capital britànica, podreu veure les finalistes i guanyadores, fins al 31 de maig.

Darrera modificació
dilluns, febrer 17, 2020 - 08:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/lluita-entre-dos-ratolins-metro-de-londres-guanya-premi-de-fotografia-de-vida-animal