Autor
Marta Espinosa

TMB oferirà dos tallers gratuïts dins del programa de la Mobile Week Barcelona 2020

Les sessions tindran lloc a l'Espai Gaudí i estaran dedicades a les eines digitals que la companyia posa a disposició dels usuaris per ajudar-los a moure's en transport públic.

TMB col·labora per primer cop amb les activitats de la Mobile Week Barcelona i presentarà el taller Desobreix la TMB App - Ets com et mous els dies 26 i 28 de febrer, de 10 a 11.30 hores, a l'Espai Gaudí, ubicat al barri de la Sagrada Família. Mitjançant casos pràctics, s'explicaran les funcionalitats dels serveis digitals de l'aplicació TMB App i el web de TMB, i com en podem treure el màxim rendiment en el nostre dia a dia.

Els ponents del departament d'Estratègia i Canals Digitals de TMB explicaran en detall com es poden fer servir funcionalitats com l'iBus, guardar línies favorites, la creació d'alertes, veure l'estat del servei de bus i metro i comprar en línia, entre d'altres. A més, podran provar l'aplicació de TMB amb casos pràctics i aclarir dubtes. Una vegada finalitzi l'activitat, els assistents tindran la possibilitat de visitar en exclusiva un espai singular de TMB. La inscripció als tallers està activa al següent enllaç, fins a exhaurir les places disponibles. 

La tecnologia a l'abast de la ciutadania

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), neix amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un espai on poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques. És un espai obert de reflexió sobre la transformació digital a través de l'art, la ciència i la tecnologia per fer front als reptes, límits i oportunitats del pensament digital immers en la nostra cultura. Es faran 300 activitats sobre ciberseguretat, mobilitat i intel·ligència artificial amb artistes, científics, emprenedors i professionals de la indústria.

Enguany, la 4a edició de la Mobile Week Barcelona, sota el lema Tecnologia per a la ciutadania porta un programa carregat de conferències, tallers i activitats gratuïtes que es faran per tota la ciutat del 20 de febrer a l'1 de març, en què els assistents prendran consciència de com la tecnologia pot transformar la societat de la mà d’un ampli ventall d’experts del sector.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:22
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/tmb-oferira-dos-tallers-gratuits-dins-programa-de-mobile-week-barcelona-2020