Autor
Redacció

L'estació de Piccadilly Circus anuncia l'estrena de la nova temporada de Star Trek

Amb motiu de l'estrena d'una de les sèries més esperades d'aquest 2020, Star Trek: Picard, l'estació de Piccadilly Circus del metro de Londres va sorprendre els usuaris durant 48 hores. 

Els passats 15 i 16 de gener l'estació de Piccadilly Circus va vestir-se de l'aclamada saga Star Trek i el seu nom va canviar a Picardilly Circus, en referència a Jean-Luc Picard, el personatge que serà  protagonista de la nova temporada. De la mà d'Amazon Prime Video, aquesta original iniciativa de màrqueting ha sorprès molts passatgers, i no han estat pocs els que han volgut deixar-ne constància a les xarxes socials.

A banda dels creatius canvis als cartells i a la senyalització, també s'ha pogut observar la insígnia de la Flota Estel·lar arreu de l'estació. Aquesta no és la primera vegada que Transport For London (TFL) és l'escenari d'una acció publicitària innovadora i, tenint en compte el seu èxit,  de ben segur que no serà l'última. 

Al següent enllaç podreu veure algunes imatges de l'estació. 

Darrera modificació
dilluns, gener 20, 2020 - 08:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/lestacio-de-piccadilly-circus-anuncia-lestrena-de-nova-temporada-de-star-trek