Autor
Redacció

Més d’una vintena de punts d’atenció fan front a l’increment de demanda dels títols bonificats

L'ATM recomana utilitzar totes les oficines disponibles a Barcelona i altres municipis per obtenir els abonaments per a famílies nombroses o per a persones en atur, entre d'altres.

Des de l’entrada en vigor de la nova política de títols i tarifes, el passat 1 de gener, alguns punts d’atenció de la xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona estan experimentant significatives cues i elevats temps d’espera. Els operadors indiquen que la baixada de preus en la gamma d’abonaments bonificats n'ha fet créixer la gestió i demanda, i que això està implicant una concentració de persones usuàries en certs punts presencials, sobretot en algunes estacions de TMB.

En aquest sentit, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona ha recordat en un comunicat que la xarxa posa a disposició de les persones usuàries més d’una vintena de punts d’atenció on es poden fer diferents consultes i tramitar els títols bonificats per a famílies monoparentals i nombroses (FM/FN), la T-16 i la T-usual per a persones en situació d’atur: oficines d'FGC, estacions de Rodalies, d’autobusos i oficines de mobilitat, a més dels punts TMB.

Més afluència als punts TMB

Els títols FM/FN es poden tramitar als punts d'atenció situats a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, tot i que són aquests els punts on s’està donant la màxima afluència aquests dies. Per això es recomana optar per les estacions d'FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya i totes les estacions de Rodalies amb personal de venda. A més, també es poden gestionar a l’estació d’autobusos Barcelona Nord, d’Igualada, de Manresa, de Granollers; a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

Les T-usual per a persones en atur es poden tramitar a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, però, atesa la seva alta ocupació, recomanem les estacions d'FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i les estacions de Rodalies de Plaça Catalunya, Mataró, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També a les estacions d’autobusos d’Igualada, Manresa, Vic i Granollers, i a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

La T-16, d’altra banda, es pot sol·licitar de forma digital, a través del web. També es pot tramitar a les estacions d'FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i a les estacions d’autobusos d’Igualada, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Granollers, Manresa i Vic. També a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

La T-usual i la T-jove d'ús general són títols personalitzats que es poden aconseguir a qualsevol màquina autoexpenedora de la xarxa, i no és necessari fer la gestió a cap oficina presencial. Més informació sobre els punts de venda i atenció al web de l'ATM.

Imatge
Infografia punts de venda ATM

Darrera modificació
dijous, gener 16, 2020 - 11:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/mes-duna-vintena-de-punts-datencio-fan-front-lincrement-de-demanda-titols-bonificats