Autor
Redacció

Balanç positiu de la primera temporada del Barcelona Night Tour Christmas Lights

Més de 2.000 persones, la majoria públic local, han gaudit de l’itinerari per la il·luminació nadalenca des del pis superior d’un bus turístic.

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ha ofert per primera vegada la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights, un itinerari nocturn en autobusos de dos pisos pels carrers del centre de Barcelona decorats amb l’enllumenat de Nadal.

La resposta ha estat favorable, cosa que ha obligat a reforçar el servei amb més vehicles per donar resposta a la demanda. En l’estrena, el 29 de novembre, van ser 77 els usuaris, distribuïts en dos cotxes, mentre que el màxim es va assolir el 27 de desembre, amb 214 persones i cinc cotxes. En total, fins al passat cap de setmana, l’han utilitzat 2.022 passatgers.

Aquest nou servei de transport de lleure s’ha posat en marxa aquest any coincidint amb el nou enllumenat de Nadal i l’encesa de llums (el 29 de novembre), durant 17 dies (fins al 4 de gener), en què ha ofert una ruta en autobús que permet gaudir de la nova il·luminació dels carrers de la ciutat i conèixer les tradicions nadalenques catalanes de les festes de Nadal gràcies a les explicacions que fa un guia durant el trajecte, de 90 minuts de durada.

Un primer balanç, abans de l’última sortida demà dissabte, apunta que ha estat majoritàriament el públic local (90%) el que ha mostrat més interès a l’hora d’utilitzar-lo. La compra anticipada de tiquets i la reserva prèvia de seients han permès dimensionar el nombre de busos necessaris en cada moment.

Més informació a la nota de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
dimecres, gener 8, 2020 - 08:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/balanc-positiu-de-primera-temporada-barcelona-night-tour-christmas-lights