Autor
Marta Espinosa

Campanya corporativa per recordar les condicions d'accés dels gossos al metro

TMB ha editat un díptic i també ha creat uns visuals on s'especifiquen els horaris i les condicions per viatjar a la xarxa del suburbà amb el nostre gos. També hi ha actiu un concurs a Instagram on pots demostrar que el teu gos és un passatger exemplar.

Fes que el teu gos sigui un passatger exemplar és el lema de la nova campanya de TMB per recordar les condicions d'accés dels gossos al metro. S'ha editat un díptic informatiu i diverses peces que es poden veure als canals propis (MouTV, xarxes socials, web...) amb la imatge de la campanya, que porta el color vermell corporatiu.

També es posa en marxa un concurs a Instagram, on pots penjar una foto demostrant que el teu gos és un passatger exemplar i que viatja correctament, afegint-hi l'etiqueta #TMBGosExemplar i mencionant el perfil @tmb_bcn. Cada setmana destacarem alguna imatge als nostres perfils de les xarxes socials. 

Des de l'1 d'octubre del 2014, els gossos poden viatjar en metro amb les condicions que estableix la normativa municipal i que regula l'accés dels animals al metro. Repassem els punts principals per viatjar correctament amb la nostra mascota: 

  • Els gossos poden accedir al metro tots els dies, a qualsevol hora, excepte els dies feiners entre les 7 h i les 9.30 h i de 17 h a 19 h. Es podrà limitar l’admissió dels animals al metro en situacions puntuals de grans aglomeracions i per motius de seguretat.
  • L'animal ha d'anar lligat amb una corretja no extensible de menys de 50 centímetres de llarg, ha de portar morrió i no pot fer servir ni els seients dels trens ni les escales mecàniques de l'estació.
  • Només es permet portar un gos per persona. Els portadors en seran els responsables i hauran de complir amb les obligacions de l’ordenança de tinença responsable d’animals.
  • Els menors de 18 anys no podran portar gossos considerats potencialment perillosos segons la normativa vigent.


Al web de TMB es pot consultar informació més detallada dels consells d'ús i convivència.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/campanya-corporativa-recordar-condicions-dacces-gossos-metro