Autor
Redacció

Adjudicades les obres d’adaptació de l’intercanviador de metro de Maragall

Territori i Sostenibilitat preveu que els treballs de millora de l'accessibilitat comencin a l’hivern, amb un termini d’execució de 26 mesos.

El departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat l’execució de l’obra civil del projecte per adaptar a persones amb mobilitat reduïda l’intercanviador de Maragall, de les línies 4 i 5 del metro, per un import de 8,8 milions d’euros, i ha anunciat que els pròxims dies adjudicarà els corresponents a la instal·lació d’ascensors i escales mecàniques –en licitació per un valor de 2 milions més.

Es preveu que els primers treballs comencin durant l’hivern vinent i tinguin un termini d’execució de 26 mesos. La millora de l’accessibilitat de l’intercanviador inclou com a principals actuacions la instal·lació d’ascensors i la formació d’un vestíbul nou a l’estació de la línia 4 que serà més ampli i tindrà dos accessos al carrer, un a cada costat de la ronda del Guinardó.

Pel que fa a l’estació de la línia 5, s’adaptarà el vestíbul del carrer Ramon Albó, amb la instal·lació d’ascensors i la reconfiguració de l’espai interior. Al passadís d’enllaç, s’eliminaran les escales existents, que se substituiran per rampes, alhora que s’instal·laran dos ascensors per connectar-ne els diversos nivells. Finalment, les obres comportaran l’elevació del nivell de les andanes a les dues estacions.

Més informació a la nota de premsa del departament de Territori i Sostenibilitat.

Darrera modificació
divendres, desembre 20, 2019 - 08:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/adjudicades-obres-dadaptacio-de-lintercanviador-de-metro-de-maragall