17.12.2019
Autor
Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per dimecres 18 de desembre (Barça - Reial Madrid)

Subtítol

El dia del clàssic de Lliga el metro serà l’opció recomanada per anar a l’estadi, per les possibles afectacions que puguin alterar el transport de superfície

Per al clàssic partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid del proper dimecres, 18 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 20 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos.

Per a aquest mateix dia, a la tarda, a partir de les 16 hores, hi ha convocada una mobilització a l’entorn del Camp Nou que pot afectar la circulació de diverses línies d’autobús de TMB que passen per la zona, són les línies D20, H8, V1, V5, 52, 54, 75, 113 i 157. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció de les afectacions que es vagin produint a la via pública.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5, línia 9 Sud i línia 10 Sud), i de la línia 3, Maria Cristina, Les Corts i Palau Reial. Els dies feiners el metro funciona fins a les 12 de la nit.
     
  • Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 52 en funció de la demanda que es pugui produir i en la mesura que les condicions de trànsit ho permetin. A la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 3,20 €.
     

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
17.12.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-camp-nou-dimecres-18-de-desembre-barca-reial-madrid