Autor
Redacció

TMB col·labora en el programa solidari ‘Oci en família als hotels de Barcelona’

Gràcies a la implicació dels conductors i informadors voluntaris, els participants faran aquest diumenge un recorregut especial en bus turístic.

El Gremi d'Hotels de Barcelona, el Barcelona Fòrum District, la Fundació Trinijove i el programa CaixaProinfància de la Fundació Bancària “la Caixa” han creat el projecte Oci en família als hotels de Barcelona, adreçat a famílies de la ciutat de Barcelona amb infants d'entre 0 i 18 anys en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social.

Durant el cap de setmana del 20 al 22 de desembre, els 28 hotels participants allotgen aquestes famílies —un total de 103 persones— sense cost, en règim de pensió completa. També se'ls facilita que puguin gaudir d'una proposta d'oci, a la qual per les seves circumstàncies no tinguin accés, i que engloba espais com el CaixaForum, el Museu de Ciències Naturals i l'Aquàrium.

Personal voluntari

Diumenge 22, TMB i Turisme de Barcelona oferiran a aquestes famílies un circuit per la ciutat en el Barcelona Bus Turístic. En la part superior d'un autobús de dos pisos, els participants podran descobrir els racons més emblemàtics de la ciutat, amb perspectiva panoràmica, atenció personalitzada i una audioguia gratuïta. Personal d'aquestes dues entitats s'ha implicat de forma altruista en aquesta acció oferint els seus serveis de conducció i informació de forma totalment desinteressada.

Els promotors consideren que aquestes activitats d'oci cultural són de gran rellevància per al desenvolupament d'hàbits saludables en els menors i, si es comparteixen en família, faciliten la creació i l'enfortiment dels llaços familiars, a més de possibilitar nous canals de comunicació entre pares i fills.

Darrera modificació
divendres, desembre 20, 2019 - 13:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-collabora-programa-solidari-oci-familia-hotels-de-barcelona