Autor
Clara Sánchez

TMB acull les Jornades Professionals d'Innovació en Accessibilitat de l'ASEPAU

Durant les sessions es va presentar el Codi Operatiu que utilitza el Servei d’Accessibilitat Universal i es va obrir un debat sobre l'accessibilitat al transport i altres espais públics.

Les Jornades Professionals d’Innovació en Accessibilitat que ahir va organitzar l’Associació Espanyola de Professionals de l’Accessibilitat (ASEPAU), amb la col·laboració de TMB, van posar en relleu les innovacions en l’àmbit de l’accessibilitat i van esdevenir un espai de reflexió i debat constructiu sobre el rol dels professionals de l'accessibilitat com a facilitadors de les millores.  

TMB va demostrar la seva activa col·laboració amb l’ASEPAU acollint aquestes jornades a la seva seu corporativa, amb l’objectiu d’establir un diàleg i compartir totes les innovacions que s’han dut a terme en relació amb l’accessibilitat i posant l’accent en la voluntat de posar el transport públic a l'abast de tothom.

El director executiu de màrqueting de TMB, Joaquim Balsera, va encarregar-se de donar la benvinguda als assistents i va destacar el model de governança de l'acessibilitat de TMB. Seguidament, la presidenta d’ASEPAU, Ana Isabel López, va inaugurar la jornada amb una introducció sobre les noves experiències d’accessibilitat aplicades al transport públic i a altres serveis que milloren la vida de les persones per una societat més inclusiva. 

Raül Casas i Rafael Reyes, del departament d’Accessibilitat Universal de TMB, van ser els encarregats de detallar el mètode de treball i els compromisos adquirits per l’empresa a l’hora d’introduir millores constants en les xarxes.

Imatge
Raül Casas i Rafael Reyes, de TMB, en una de les seves intervencions a l'ASEPAU / Foto: Pep Herrero

Foto de família dels assistents a la jornada / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, desembre 17, 2019 - 14:44
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-acull-jornades-professionals-dinnovacio-accessibilitat-de-lasepau