Autor
Redacció

TMB participa en el dispositiu de transport alternatiu al tall de Rodalies entre Nadal i Reis

La línia 1 del metro augmentarà la capacitat i s'habilitarà un servei especial d'autobús durant les obres de reforç dels túnels de Glòries, del 21 de desembre al 5 de gener.

Del 21 de desembre al 5 de gener, a causa de les obres de construcció dels túnels viaris de la plaça de les Glòries, el servei ferroviari de les línies R3, R4 i R12 de Rodalies de Catalunya estarà interromput entre les estacions d'Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal.

Per minimitzar les afectacions als usuaris, l'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb Renfe i TMB, han treballat un pla alternatiu de transport en què la línia 1 de metro es configura com a solució principal, per la seva capacitat i perquè transcorre en paral·lel al túnel que quedarà sense servei, sota la Meridiana i la plaça de les Glòries. Així, s’ha acordat que els dies feiners la línia 1 comptarà amb tres trens de reforç entre les 6 i les 10 del matí i entre les 4 i les 8 del vespre.

Per facilitar les combinacions amb Rodalies durant el tall, els bitllets propis de Renfe seran vàlids per transbordar en deu estacions de metro: Fabra i Puig (Sant Andreu Arenal), Sant Andreu (Sant Andreu Comtal), Clot (El Clot-Aragó), Passeig de Gràcia, Sants Estació, Arc de Triomf, Catalunya, Rambla Just Oliveras (l'Hospitalet de Llobregat) i Cornellà Centre.

De manera complementària, TMB habilitarà un servei especial d'autobusos en les mateixes franges horàries, que enllaçarà les estacions de Rodalies de Sant Andreu Arenal i El Clot - Aragó, passant per la de La Sagrera - Meridiana, que estarà tancada. Aquest autobús circularà a intervals de 7-8 minuts amb la finalitat de complementar l'enllaç a través del metro.

Més informació sobre el dispositiu de transport, la reordenació temporal de les línies de Rodalies i les obres de Glòries a la nota de premsa de l'Ajuntament de Barcelona i Renfe.

Darrera modificació
dilluns, desembre 16, 2019 - 08:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/tmb-participa-dispositiu-de-transport-alternatiu-tall-de-rodalies-entre-nadal-reis