Autor
Carme Becerra

El 33è Congrés d’Alamys se celebra fins al 5 de desembre a Medellín

El lema d'aquesta edició de la trobada de l'agrupació llatinoamericana de l'àmbit ferroviari gira al voltant de la mobilitat entesa com a servei.

La ciutat colombiana de Medellín és el punt escollit enguany per a la trobada anual de l'Associació Llatinoamericana de Metros i Subterranis (Alamys). Operadors, proveïdors i responsables de transports ferroviaris de 18 països posaran en comú des d'avui avenços, reptes i experiències en aquest àmbit essencial a les ciutats actuals.

L'enfocament d'aquesta 33a edició té a veure amb la conciliació de territoris i ciutadans per tal que l’oferta de mobilitat sigui entesa com un servei a les persones. A més dels continguts congressuals, la trobada a Medellín servirà per celebrar la 33a assemblea general de l'entitat.

Una de les accions que es portaran a terme serà la signatura d'un conveni de cooperació entre Alamys y Mafex, l'Associació Ferroviària Espanyola. Quant a les intervencions de TMB, hi haurà la presentació als assistents del Customer Journey Map de Metro de Barcelona, a càrrec del director de Màrqueting de l'empresa, Joaquim Balsera.

Alamys va néixer l'any 1986 per promoure l'intercanvi d'experiències i tecnologies entre els països de Llatinoamèrica i de la península Ibèrica pel que fa al transport urbà ferroviari. TMB és membre actiu d'Alamys i dels seus diferents comitès i òrgans, i entre el 2013 i el 2017 en va exercir la presidència.

Trobareu més informació sobre el congrés i l'entitat al seu web.

Darrera modificació
dilluns, desembre 2, 2019 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/33e-congres-dalamys-se-celebra-fins-5-de-desembre-medellin