28.11.2019
Autor
Premsa TMB

El Barcelona Night Tour estrena una ruta nadalenca

Subtítol

L’itinerari inclou un circuit pels carrers que llueixen llums de Nadal i a bord de l’autobús s’explicaran les tradicions culturals típiques d’aquesta època

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix per primera vegada la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights, un itinerari nocturn pels carrers del centre de Barcelona decorats amb l’enllumenat de Nadal.

Aprofitant l’encesa de llums de Nadal de Barcelona, aquest vespre, a partir de demà, divendres 29 de novembre i fins al 4 de gener (durant 17 dies) es posa en marxa aquest servei de bus que funcionarà totes les nits dels divendres, dissabtes i diumenges. La ruta permet descobrir els cèntrics carrers de la Ciutat Comtal il·luminats amb els llums de Nadal des d’una perspectiva insòlita, des del pis superior descobert d’un autobús turístic. A més, a bord del bus es faran explicacions sobre les tradicions nadalenques catalanes més típiques d’aquests dies.   

La ruta de Nadal del Barcelona Night Tour comença a la plaça de Catalunya i inclou al recorregut alguns punts d’interès com la Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, la Sagrada Família, la catedral, el passeig de Colom, la Gran Via, el Paral·lel, l’avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia, la plaça de Catalunya, la plaça d’Espanya i l’Arc de Triomf.

Les sortides es fan a les 20 hores els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant del bar Zurich). La durada d’aquesta ruta és aproximadament de 90 minuts. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en tres idiomes (català, castellà i anglès), tot el recorregut per treure el màxim partit a la visita.

Aquest nou servei s’adreça als turistes que visiten Barcelona i també al públic local i familiar que vulgui gaudir de la decoració de Nadal dels carrers de la seva ciutat i viure les festes d’una manera diferent i especial i des d’una perspectiva insòlita, a bord d’un bus de dos pisos.

L’aforament de la ruta de Nadal del Barcelona Night Tour és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet des del web Hola Barcelona, la plataforma de serveis de mobilitat per a turistes i visitants de TMB, al web de Barcelona Turisme, a les oficines de Turisme de Barcelona, a bord del Barcelona Bus Turístic diürn i minuts abans, abans de l’inici del servei, si hi ha places disponibles. El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Darrera modificació
20.12.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-night-tour-estrena-ruta-nadalenca