18.11.2019
Autor
Premsa TMB

TMB, present aquesta setmana al saló especialitzat Smart Mobility Congress 2019

Subtítol

L'estand acollirà dimecres 20 la presentació dels futurs trens d'alta eficiència del metro de Barcelona i dijous 21 el projecte d'electrificació d'una línia de bus

Un any més, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) compta amb un estand propi a l'Smart Mobility Congress, que se celebra del 19 al 21 de novembre al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, conjuntament amb l'Smart City Expo World Congress, destacada cimera internacional sobre ciutats intel·ligents. Tots dos són de caràcter professional.

L'espai d'exposició de TMB a l'Smart Mobility Congress 2019 mostrarà gràficament i de manera sintètica les últimes innovacions aplicades als transports urbans que han fet de Barcelona una referència en digitalització de la mobilitat. Mitjançant plafons i una pantalla s’explicaran projectes com el servei de bus a demanda, la tecnologia d'etiquetes intel·ligents per a l'accessibilitat de parades i estacions i el disseny sostenible dels nous trens per a la xarxa de metro.

L'estand, situat al hall P1, nivell 0, serà escenari aquest dimecres, 20 de novembre, de la presentació del projecte de trens d'alta eficiència i tecnologia avançada que Alstom subministrarà a TMB per substituir els 42 trens més antics de la flota, que circulen per les línies 1 i 3. Dijous, 21 de novembre, al mateix estand de TMB a l’Smart Mobility Congress, es presentarà el projecte d’electrificació de la línia H16 d’autobusos.

Darrera modificació
16.11.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-present-aquesta-setmana-salo-especialitzat-smart-mobility-congress-2019