Autor
Marta Espinosa

Les millors microhistòries envaeixen les pantalles del metro i els autobusos de TMB

El Subtravelling ja ha arribat a la fase de concurs. Un total de 20 curtmetratges internacionals participen en l'edició número 10 del veterà festival i els podrem veure cada dia al MouTV fins al 18 de novembre.

Les històries més diverses i originals de ficció i animació envaeixen des d'avui les pantalles del metro i dels autobusos. Com cada tardor des de fa 10 anys, el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB, a través de MouTV, amenitza els nostres trajectes en transport públic, acostant l'amor pel cinema curt als usuaris.

Durant uns 15 dies, el MouTV ofereix cada dia entre 4 i 8 curtmetratges diferents (depenent de si es viatja en bus o en metro), històries curtes, d'un màxim de quatre minuts de durada, intercalades en la programació habitual del canal, les notícies d'actualitat i la informació de servei. Els curts es veuran al MouTV fins al 18 de novembre, i els usuaris tenen fins a aquest dia per votar el seu curt preferit al web del festival i guanyar viatges i entrades de cinema.

Els festivals Subtravelling i l'SMIFF, dels metros de Barcelona i Seül, han donat continuïtat a la col·laboració iniciada fa quatre anys. Fruit d'aquesta entesa, de la vintena de curts participants a La Mostra, la meitat han estat seleccionats per l'organització de l'SMIFF i la resta han estat escollits per l'organització del Subtravelling.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/millors-microhistories-envaeixen-pantalles-metro-autobusos-de-tmb