Autor
Marta Espinosa

Campanya informativa sobre l'accés d'escúters elèctrics acreditats al metro i al bus

TMB ha produït un vídeo explicatiu i un fullet per aclarir alguns dubtes a les persones que es mouen amb aquests vehicles de suport a la mobilitat i volen utilitzar el transport públic en el seu desplaçament.

Fa poc, informàvem que la prova pilot d'accés d'escúters homologats al transport públic que havia iniciat TMB el 2017 s'ampliava a 21 municipis i s'hi afegien línies de bus operades per l'AMB i el Trambaix i Trambesòs, i també s'ampliava el llistat de models d'escúters autoritzats a accedir a aquests mitjans de transport.

L'any 2017, després de diverses proves tècniques, TMB va posar en pràctica aquesta mesura inèdita. El metro i els autobusos de TMB permetien accedir a determinats models d'escúters elèctrics per a persones amb mobilitat reduïda amb l’acreditació corresponent, que els usuaris han de gestionar a través del servei d'atenció al públic de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). 

Per reforçar la informació sobre aquesta prova pilot i millorar la comunicació amb els usuaris, TMB ha produít un vídeo on es detalla de forma molt amena què es necessita per poder viatjar amb escúter en transport públic, on s'ha de tramitar l'acreditació  i quines són les normes d'accés i d'ús al metro i al bus. També s'ha editat un fullet on s'explica per escrit els requisits generals d'accés, com es pot obtenir l'acreditació i la placa identificativa i com es pot viatjar amb escúter al bus i al metro. 

 

Imatge
Visual de la campanya informativa de TMB sobre l'accés d'escúters al metro i al bus / Imatge: TMB


Visual de la campanya informativa de TMB sobre l'accés d'escúters al metro i al bus / Imatge: TMB

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/campanya-informativa-sobre-lacces-descuters-electrics-acreditats-metro-bus