25.10.2019
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a les manifestacions del 26 i 27 d'octubre a Barcelona

Subtítol

Dissabte a la tarda i diumenge al matí es reforçarà el metro, on un dispositiu especial vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge

Amb motiu de les manifestacions convocades per diverses entitats i organitzacions a Barcelona aquest dissabte, 26 d’octubre, a la tarda, i diumenge 27, al matí, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del transport públic, especialment el metro, en els desplaçaments que es realitzin per accedir a les proximitats de les convocatòries, ja que el trànsit en superfície estarà restringit. També és aconsellable preveure un temps addicional per al desplaçament, com en qualsevol esdeveniment massiu.

La manifestació de dissabte, organitzada per Òmnium Cultural, l’ANC i altres entitats, tindrà lloc al carrer Marina a partir de les 17 hores, amb la capçalera situada a l’alçada del carrer de Ramon Turró i l’escenari a la cruïlla de Marina amb l’avinguda Icària. Diumenge la convocatòria de Convivència Cívica Catalana és a les 12 hores al passeig de Gràcia - Provença i l’escenari es muntarà a Aragó. Per a totes dues, TMB ha preparat dispositius especials que inclouen reforços del metro amb més trens, en funció de la demanda, i el desplegament de personal i efectius de seguretat a les estacions per ordenar la mobilitat, tant a l’inici com al final dels actes.

Dins la xarxa, en cas que hi hagi gran afluència de passatge, es recomana seguir en tot moment les indicacions que doni el personal de Metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública. Com és habitual, el web de TMB i l’aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei.

Desviaments i limitacions en línies de bus

Dissabte, entre les 17 h i les 21 h aproximadament es produiran desviaments i limitacions de recorregut per mirar de mantenir la regularitat del servei fora de l’àmbit d’afectació en les línies regulars següents: D50, H12, H14, H16, V19, V21, V23, V27, 6, 7, 19, 54, 59, 62 i 136.

Diumenge, les línies afectades amb restriccions importants que es desviaran o que circularan amb limitacions entre les 12 h i les 15 h seran: V15, 7, 22 i 24.

Darrera modificació
27.10.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-manifestacions-26-27-doctubre-barcelona