Autor
Redacció

Joaquim Balsera: "A TMB tenim en marxa 49 projectes relacionats amb l'accessibilitat"

COCEMFE (Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica) celebrarà el 21 i 22 d'octubre a Barcelona un congrés que vol situar a l'agenda el dret a l'autonomia personal. Un dret que afecta les persones amb discapacitat física, però també altres col·lectius, com la gent gran.

Amb motiu del I Congrés sobre el Dret a l'Autonomia Personal, COCEMFE ha entrevistat el director executiu de Màrqueting de TMB, Joaquim Balsera, per parlar sobre com aborda TMB aquest repte. El directiu destaca que, malgrat que el 92% de les estacions de metro i el 100% dels autobusos estan adaptats a les persones amb mobilitat reduïda, es continua treballant en termes d'accessibilitat.

A l'entrevista, Joaquim Balsera explica que l'accessibilitat és un valor estratègic per a la companyia, no només la relacionada amb la discapacitat física, sinó també amb la intel·lectual i les sensorials. Com a exemple, menciona l'existència de 14 grups de treball en la millora de la qualitat de l'accessibilitat i de 49 projectes en marxa en l'actualitat.

Podeu llegir l'entrevista sencera en el blog del congrés.

Darrera modificació
dijous, octubre 10, 2019 - 08:12
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/joaquim-balsera-tmb-tenim-marxa-49-projectes-relacionats-amb-laccessibilitat