Autor
Redacció

L'assemblea d'ATUC elegeix Gerardo Lertxundi com a vicepresident de la secció ferroviària

El nou conseller delegat de TMB formarà part de la comissió executiva, òrgan de gestió i administració de l'entitat que agrupa les empreses de transport públic de tot Espanya.

L'assemblea de socis de l'Associació d'Empreses Gestores de Transports Col·lectius Urbans (ATUC) va elegir dijous passat la seva nova direcció, en què Miguel Ruiz continua com a president i Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, exercirà com a vicepresident de la secció de metros, ferrocarrils i tramvies. Leopoldo Pérez, director gerent de Tranvía de Cádiz, és el vicepresident de la secció d'autobusos.

Tant l'assemblea com el posterior congrés, que es va desenvolupar divendres, es van celebrar a Gijón. El lema d'enguany era Mobilitat sostenible, la millor experiència, i a la taula rodona central, titulada L'experiència de client com a eix fonamental de la mobilitat sostenible, hi va participar Cristina Güell, directora del centre operatiu de negoci de la Zona Franca, que va exposar els treballs de segmentació i vinculació al públic duts a terme a TMB els últims anys, que formen part del rerefons de la campanya corporativa Ets com et mous.

En el transcurs del congrés es va atorgar el primer Premi Nacional d'Investigació sobre Mobilitat Urbana i Metropolitana, que va recaure en Gustavo Romanillos, arquitecte i doctor en geografia, pel seu treball La huella digital de la ciudad ciclista.

En aquest enllaç es pot veure un resum del congrés fet per la mateixa ATUC.

Darrera modificació
dimarts, octubre 8, 2019 - 09:18
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/lassemblea-datuc-elegeix-gerardo-lertxundi-com-vicepresident-de-seccio-ferroviaria