Autor
Redacció

#TMBrecomana la campanya #Help20 d'APSOCECAT per a persones sordcegues

La sordceguesa és una discapacitat sensorial que consisteix en la pèrdua combinada de visió i audició, i pot ser una condició congènita o adquirida, tot i que s'està parlant d'un tercer tipus: aquella relacionada amb l'envelliment. Aquesta discapacitat afecta aspectes fonamentals de la vida, com la interpretació de l'entorn, la mobilitat o la comunicació i les relacions amb els altres.

APSOCECAT (Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa) fa 20 anys que ajuda aquest col·lectiu i les seves famílies: amb programes de suport a la vida independent, atenció al temps de lleure, acompanyament psicosocial, etcètera.

Arriben a les dues dècades de trajectòria amb una difícil situació econòmica, que posa en perill la continuïtat d'alguns dels seus programes i de part dels professionals que hi treballen. Lluny de tirar la tovallola, han llançat la campanya #Help20 i, amb molt d'humor i en català i en llengua de signes, ens diuen com podem ajudar-los. Per a aquells que s'hi animin, hi ha una recompensa que expliquen al seu web.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dilluns, setembre 21, 2020 - 17:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-campanya-help20-dapsocecat-persones-sordcegues