Autor
Carme Becerra

El 26è congrés de l'ATUC busca ajuntar la millor experiència de client amb la sostenibilitat

La ciutat de Gijón acollirà dijous i divendres d'aquesta setmana les principals operadores de transport urbà, públiques i privades, de tot Espanya.

L'Associació d'Empreses Gestores de Transports Col·lectius Urbans (ATUC) ha escollit Astúries per celebrar l'edició número 26 del Congrés Nacional de Transport Urbà i Metropolità. El 3 i 4 d'octubre, Gijón serà la seu de la trobada anual de l'entitat, que integren els principals operadors del transport urbà de tot Espanya, públics i privats.

El lema d'enguany és Mobilitat sostenible, la millor experiència, i recull la necessitat de la instauració d'un model de gestió basat en la sostenibilitat sense abandonar l'orientació al client.

Precisament, la taula rodona central es titularà L'experiència de client com a eix fonamental de la mobilitat sostenible, i comptarà amb la participació de Cristina Güell, directora del centre operatiu de negoci de la Zona Franca, de Bus de TMB.

Nou premi de recerca

El Congrés inclourà diverses ponències amb l'experiència de client com a fil conductor. Els membres d'ATUC també estan convocats a participar a l'assemblea general de l'associació. Aquest any destaca el lliurament del I Premi Nacional d'Investigació sobre Mobilitat Urbana i Metropolitana.

L'ATUC agrupa les empreses de transport públic d'Espanya amb l'objectiu d'aplegar esforços per a una mobilitat sostenible, així com per a la millora contínua del sector. L'entitat compta amb 80 membres que representen empreses d'autobús, metro, tren i tramvia, entre les quals TMB.

Darrera modificació
divendres, octubre 4, 2019 - 14:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/26e-congres-de-latuc-busca-ajuntar-millor-experiencia-de-client-amb-sostenibilitat