Autor
Redacció

TMB col·labora en la trobada internacional dels fabricants ferroviaris sobre mobilitat sostenible

Unex, amb la col·laboració del clúster ferroviari Railgrup, ha organitzat una jornada a Barcelona que ha inclòs la visita (també per part del comitè Sustainable Urban Mobility, de l'associació europea Unife) a TMB.

El comitè Sustainable Urban Mobility, de l'associació de fabricants de la indústria ferroviària europea, Unife, ha visitat TMB durant la jornada en què han participat a Barcelona, organitzada per l'empresa Unex i pel clúster Railgrup, del qual forma part TMB.

La intenció de la jornada era generar un debat sobre el futur de la mobilitat sostenible on participessin els actors de l'àmbit ferroviari. La trobada, que es va celebrar el 26 de setembre, va incloure una visita a les línies de metro automàtiques, així com una taula rodona i el pas per les instal·lacions d'Unex.

Tots els participants han coincidit en la contribució vital que ha de fer el sector ferroviari, en totes les seves modalitats, a la lluita en favor de la sostenibilitat i contra el canvi climàtic.

Darrera modificació
divendres, setembre 27, 2019 - 11:39
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-collabora-trobada-internacional-fabricants-ferroviaris-sobre-mobilitat-sostenible