Autor
Redacció

Recta final de la construcció de l'estació de Ciutat de la Justícia de la línia 10 Sud

Falta poc perquè l’Hospitalet de Llobregat tingui l’estació que fa 19 en el seu terme municipal, que a més permetrà enllaçar amb FGC.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, acompanyat del director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, i de representants de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i de TMB, han visitat avui les obres de l’estació Ciutat de la Justícia, de la línia 10 Sud de metro.

Juntament amb els mitjans de comunicació, els responsables institucionals han comprovat l’estat dels treballs d’arquitectura i instal·lacions, que estan en la recta final. Com s'aprecia a la foto principal, l'accés a les andanes es farà mitjançant sis ascensors de gran capacitat i dos més per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta estació, que entrarà en funcionament el novembre vinent, està intercalada entre les de Provençana i Foneria i serà la número 158 de la xarxa de metro, la setena de la L10 Sud i la 19a del municipi de l’Hospitalet. Per proximitat, es convertirà en un punt de transbordament amb l’estació Ildefons Cerdà d’FGC, a través d’un itinerari senyalitzat pel carrer.

Imatge
Un moment de la visita d'avui / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Senyalització dels accessos / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, setembre 23, 2019 - 10:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/recta-final-de-construccio-de-lestacio-de-ciutat-de-justicia-de-linia-10-sud