Autor
Redacció

#TMBrecomana assistir a Endodance per passar-ho bé i lluitar contra l'endometriosi

L'endometriosi és una malaltia que afecta milions de dones i continua sent poc coneguda i poc diagnosticada. Amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Clínic i la recerca sobre la malaltia, aquest dissabte 28 de setembre se celebra la gala Endodance, que arriba a la cinquena edició.

Endodance és un moviment que treballa a favor de les dones amb endometriosi a través de la celebració d'esdeveniments de dansa i arts escèniques. L'espectacle, que tindrà lloc a la sala Apolo de Barcelona, l'organitzen de forma altruista dones diagnosticades amb aquesta patologia. Beth Rodergas presentarà una gala que comptarà amb reconeguts ballarins i músics: Sonia Ebiole, Indee Styla, Pol Jiménez, Brincadeira, Road Ramos, The Crab Apples, 360 Grados Danza, Ámbar Gavilano, Zinc Grup Vocal, Marta Eres, Ana Siscar i DragonFly.

Les actuacions serveixen per passar una bona estona, però també per donar a conèixer l’endometriosi i l’impacte que té en la vida de les dones afectades. Es pot accedir a comprar les entrades (o bé fer aportacions a la fila zero) des d'aquest enllaç.

Darrera modificació
dijous, setembre 26, 2019 - 08:09
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-assistir-endodance-passar-ho-be-lluitar-contra-lendometriosi