Autor
Redacció

#TMBrecomana descobrir a l'Associa't tot el que es mou a les entitats barcelonines

La plaça de Catalunya esdevé durant la Mercè el punt de trobada de les entitats i associacions de Barcelona amb l'Associa't a la Festa. A través de tallers i actuacions aconsegueixen un doble objectiu: fer que tothom trobi una activitat per participar de la cita i, alhora, donar a conèixer el seu treball durant la resta de l'any.

La trobada és dissabte 21 i diumenge 22. Entre les novetats d'aquesta edició destaquen Ràdio Associa't, amb un estudi des d'on emetran en directe nou ràdios comunitàries de la ciutat; la proposta cinèfila de l'Associa't a la Fresca; els cinc espais dedicats a la gastronomia amb servei de bar i cafeteria, i la passarel·la reivindicativa de costura comunitària on les dones dels grups de 12 barris de la ciutat lluiran les seves creacions.

Aquest any, a més, es podran seguir quatre itineraris temàtics que comptaran amb premi al final del recorregut: drets humans, interculturalitat, gènere i diversitat sexual i justícia climàtica. Tot això sense oblidar els clàssics: les actuacions als dos escenaris, els tallers a les carpes i les activitats als espais a peu de plaça. Ja podeu organitzar la vostra agenda consultant el programa.

TMB hi col·labora fent difusió de l'activitat.

Darrera modificació
dimarts, juny 2, 2020 - 19:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-descobrir-lassociat-tot-que-es-mou-entitats-barcelonines