17.09.2019
Autor
Premsa TMB

Concert de Macaco al metro amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

Subtítol

L'artista dedicarà una jornada a la promoció del transport públic i oferirà una actuació en exclusiva a l'estació de Fira de la L9 Sud, aquest dijous

Dijous, 19 de setembre, a les 21 hores, Macaco oferirà un concert al vestíbul de l'estació de Fira (L9 Sud), prèviament, visitarà el cor de les instal·lacions del metro i dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), com a culminació d'una jornada dedicada a la promoció i aposta pel transport públic, en el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Abans, a la tarda, l'artista farà una visita al Centre de Control de Metro i a Ràdio Metro de Sagrera i després farà un tour per la cotxera de Triangle on coneixerà de prop el Centre de Control de Bus i el projecte dels autobusos elèctrics.

Macaco sempre s’ha caracteritzat per lluitar per la conservació del planeta a través de la música i la paraula. Ara, s’uneix al compromís de TMB amb el medi ambient amb una actuació on presentarà les cançons del seu darrer treball, Civilizado como los animales.

Els usuaris que vulguin assistir al concert hauran d'anar aquella mateixa tarda, a partir de les 18 h, a l'estació de Fira de la L9 Sud, on s'entregaran les invitacions (màxim 2 per persona) per ordre d'arribada fins a completar l'aforament. Els dies previs, els membres del JoTMBé han pogut participar en una promoció exclusiva i aconseguir invitacions per al showcase.

Aquesta activitat s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre. Així, TMB es posiciona com a empresa compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat, tot promovent l'ús del transport públic.

Darrera modificació
18.09.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/concert-de-macaco-metro-amb-motiu-de-setmana-europea-de-mobilitat