Autor
Marta Espinosa

Exposició de Save the Children a l'intercanviador del metro de Diagonal

La mostra 'No a la guerra contra la infància' es podrà veure durant el mes de setembre al passadís d'enllaç de l'estació amb motiu del centenari de l'ONG.

TMB col·labora amb Save the Children amb motiu de la celebració del centenari de l'oenagé. Així, fins a principis d'octubre, les parets de l'intercanviador de metro de Diagonal lluiran la mostra fotogràfica que porta per títol No a la guerra contra la infància

L'exposició de Save the Children recull vinils de gran format amb fotografies de nens i nenes de l'Afganistan, Síria, l'Iraq, Somàlia o el Iemen, països que estan entre els deu llocs al món on la infància és més castigada. Amb aquesta mostra, l'organització denuncia que les guerres d'avui dia són vertaderes guerres contra els nens i nenes: per cada soldat mort, hi ha cinc infants assassinats.

Un de cada cinc infants al món viu actualment en zones de guerra, aproximadament uns 420 milions. En els últims 20 anys no hi havia hagut mai tants nens i nenes vivint en àrees afectades per conflictes armats. Escoles i hospitals s'han convertit en objectius de guerra: en els darrers cinc anys s’han registrat més de 14.000 atacs contra col·legis, professors i alumnes en una trentena de països. A més de les bombes, la infància també pateix les conseqüències de la guerra, com són els bloquejos d'aliments i medicaments i ajut humanitari.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:58
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/exposicio-de-save-children-lintercanviador-metro-de-diagonal