Autor
Redacció

Fotos: formigonat de la nova plataforma de via a l’estació de Navas

Dins l’obra de renovació integral de la infraestructura al túnel de la línia 1 de metro entre Clot i Baró de Viver ja s’han completat 6 quilòmetres de via.

Quan han transcorregut 46 dies des de l’inici de l’obra de modernització de la infraestructura de via i les instal·lacions de circulació de la línia 1 de metro, els treballs estan notablement avançats. Les imatges que publiquem, facilitades per la Unitat de Projectes de Via, corresponen a les estacions de Navas i de Sant Andreu.

L’obra progressa simultàniament en els tres sectors en què s’ha dividit, en cadascun dels quals es desmunta la via existent, es retira la runa, es munta la nova via amb les travesses i fixacions i finalment es cobreix la plataforma amb formigó.

Fins ahir s’havien retirat 32.500 sacs de balast vell i s’havien utilitzat 11.000 metres cúbics de formigó per muntar i acabar 6.000 metres líneals de via simple. Dels aparells de via previstos, s'han acabat tres desviaments senzills, la diagonal de la Sagrera i la bretelle de Torras i Bages, i està en marxa la nova bretelle de la Sagrera.

Imatge
Nova plataforma de via a l'estació de Navas / Foto: TMB

Conducció per al formigó / Foto: TMB

Darrera modificació
divendres, agost 16, 2019 - 12:52
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/fotos-formigonat-de-nova-plataforma-de-lestacio-de-navas